Vind je antwoord hier

BESTELLINGEN

UNIEKE BESTELLINGEN

Kunstzinnig Hout werkt vanuit spontaniteit en beschikbaarheid.  We struinen voor je rond en nemen de meest bijzondere planken en andere bijzondere stukken hout mee. Deze kunnen zowel van naaldhout als van loofhout zijn. Elke plank is uniek!  Ieder bezoek aan de houtzagerij levert weer verrassingen op.

De opbrengst plaatsen we op de site en eenmaal besteld verwijderen we het unieke stuk weer. We kunnen dus niet aan exacte maten planken voldoen. Toch kun je altijd laten weten wat je ongeveer wenst en we gaan voor je zoeken. Kijk vooral in onze webshop!

VERZENDEN

Verzenden kan op verschillende manieren. Deze staan ook in de webshop vermeld. Omdat Indi regelmatig naar Nederland op en neer pendelt, kunnen  vervoerskosten laag gehouden worden. Dan is het wel onzeker wanneer je je bestelling ontvangt. Meer dan 6 weken zal het normaal gesproken niet zijn. In Nederland levert Indi in Maastricht, Eindhoven, Utrecht, Almere en Lelystad voor een meerwaarde van € 5,00. Naar alle andere adressen zal geleverd worden door een koeriersdienst in Nederland. Ook kan een koeriersdienst vanuit Frankrijk betrokken worden, de kosten daarvoor staan in de webshop.

HANDGEMAAKTE MEUBELS

Tijdens het verblijf van de jongens en meisjes die hier een initiatieproces naar volwassenheid volgen leren ze naar eigen wens werken met oude ambachten. Hierdoor ontstaan er soms spontaan hele mooie meubels (zie onze fotogalerij). Mocht je interesse hebben in deze meubels die  of wil je zelf een meubel laten maken, laat ons je interesse weten: denatuurlijketijd@gmail.com. Wij geven jou dan als eerste de gelegenheid het meubel te kopen, bij meerdere geïnteresseerden zullen we het stuk veilen. Daarna komt het in de webshop voor een iets hogere prijs.

OVERIG

Je koopt unieke planken voor een spotprijs, uit een traditionele houtzagerij in de Lage Vogezen! Natuurlijk kiezen wij alleen het beste hout, maar we nemen geen verantwoordelijkheid voor mogelijke problemen die zouden kunnen ontstaan. Denk hierbij bv. aan houtworm of schimmels. Deze zijn heel goed te behandelen,dus veel kwaad kan het niet. We zullen zoveel mogelijk aan de verwachtingen voldoen maar het is goed te realiseren dat de planken hun eigen grilligheid hebben kwa vorm. Kijk dus goed op de foto's van het door jou bestelde stuk, want ruilen is niet mogelijk.

© 2023 by L i l o u   P a p e r i e. Proudly created with Wix.com

  • Join the Club!
  • Twitter Round
  • B-Pinterest
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now