Zoeken
  • Hans Roverts

Kunstzinnig Hout uitpakken is als een cadeau uitpakken

Eén van de aantrekkelijke dingen van Kunstzinnig Hout is het verrassende element. Of ik nu de schors er afhaal, een ruw stuk hout schaaf of de schuurmachine erop los laat, ik kan er euforisch van worden wat het geopenbaarde hout mij laat zien. Het ene stuk is fantastisch qua kleur terwijl een ander stuk mij laat verbazen over hoe mooi mycelium tekeningen kunnen zijn. Weer een ander stuk heeft kronkelnerven of rotte stukken die prachtige structuren kunnen laten zien als ze eenmaal schoongemaakt -of uitgepakt- zijn. Presentjes die mijn mondhoeken richting mijn oren laten gaan en mij een warm hart bezorgen. In gedachten zeg ik: 'Dank je wel...'

Ik ben blij dat ik kan genieten van de details; dit heb kunnen leren zien.

En jij? Ben jij ook gezegend bent met oog voor detail? Kan je er zo van genieten?


Met kunstzinnige groet, Hans


23 keer bekeken

© 2023 by L i l o u   P a p e r i e. Proudly created with Wix.com

  • Join the Club!
  • Twitter Round
  • B-Pinterest
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now